FMSideline

Vi tar en välbehövlig paus

De är inte så allvarligt som det låter. Men som jag var inne på i det senaste klippet med Sheff W, så har vi vår andra dotter på väg, och det verkar som att det kommer att ske under fredagen, alternativt lördagen. Förmodligen. Högst troligt. Så därför tar jag en liten välbehövlig paus och vänder blicken mot fru och familj ett par dagar.

Jag hoppas att ni fortsätter att läsa mina artiklar och allt jag har gjort under dem senaste två åren med bloggen. Det är ansenligt många texter som jag har skrivit nu, och jag vill tro att det finns något som tilltalar dem flesta. Tills jag publicerar nästa artikel, så får ni ha det underbart, och njuta av sommaren.

När jag återkommer är jag en upplevelse och insikt rikare.

Glöm inte bort vårt twitterflöde på –> https://twitter.com/FM_Sideline

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top