FM16

Year 3000! FM16 Future Saves

På FM15 så var det någon som simulerade 1000(!) år framåt i tiden för att se hur världsfotbollen, om ens, har ändrat på sig och bytt dem tidigare topplagen mot nya, välbyggda och intressanta nykomlingar på fotbolls-tronen. Nu, till FM16 så har det gjorts ånyo. Man har simulerat fram till år 3000 och ser hur det har gått.

Helt galet säger vi. Denna artikel som vi kommer länka till publicerades i februari i år, så många av er har säkert redan sett artiklen och varit inne och kikat på länkarna över dem spelade åren och ligorna. Men för er som inte gjort det, så har ni alltså lite FM-godis att se fram emot när kvällarna smyger sig på.

Håll till godo…

http://fm-space.com/football-manager-2016/databases/year-3000-fm16-future-saves/

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top