FM16

Backroom Staff & Coaches Filter

Intresset för att locka till sig dom allra bästa ledarna och tränarna till sin klubb har ledat till grund för den serie som vi arbetar på här på FMSideline. Du hittar den givetvis här. Nu har vi vänt och vridit, funderat och tänkt, på hur vi ska ta det till nästa steg, så att även du som sitter där hemma kan göra dina egna sökningar på allra bästa sätt, med dem allra bästa förutsättningarna. Så efter noga övervägning, så har jag kommit fram till att vi tar fram ett sök-filter som ni kan ladda ner och använda på era egna datorer.

Filter är väldigt lätt att installera på Football Manager. Du laddar bara ner filen via länken längst ner i den har artikeln och lägger den på följande plats: C:\Användare\Namn\Dokument\Sports Interactive\Football Manager 2016\filters. Har du ingen filters-folder, så skapar du bara en och lägger in filen där. Har du installerat spelet på någon annanstans på din dator, så får du givetvis leta upp spelets folder där du lagt den.

När du sen ska använda dig av filtret, så går du in på Personal -> Personalsökning -> Filteralternativ -> Hantera. Här väljer du det filter som du laddat ner och väljer importera (se bilden).

Nu har du alla ”rader” som behövs för att ta fram dem allra bästa tränarna och ledarna i spelet. Du behöver bara klicka bort dom rader som du inte vill använda i din sökning, och istället välja dom som faktiskt är relevanta för ditt ändamål. Som du ser så har vi klickat i Beslutsamhet, Grad av disciplin och Motivera. Dem tre är ju som bekant tre oerhört viktiga attribut för att uppnå 5 stjärnor som tränare och ledare. Sen har vi också klickat i Personalrollen som hjälptränare. Eftersom det är det som man oftast vill söka på. Resten är upp till dig att välja.

Tack för att ni läser och gillar det vi gör. Har ni några funderingar, tankar eller kommentarer, så är ni givetvis välkomna att kladda ner dom här nedan, eller göra det i mitt twitterflöde.

https://twitter.com/FM_Sideline

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top