FM16

DF11 Light 16 skin V2

Vi har märkt att frågan om nya snygga skin har ökat igen. Framförallt i twitterflödet och på FB. Man har tröttnat på det man har säkerligen, och känner att man nu vill ”hotta” upp sin nya save med ett nytt skin. Kanske till och med ett nytt facepack. Då ska du fortsätta läsa. Vi kan idag presentera ytterligare ett skin som vi anser håller den höga standard som krävs för att få den där lilla extra touchen på FM16.

Låt oss presentera för er DF11 Light 16 skin V2. Ett ljust skin, för omväxlingsskull, som passar utmärkt med facepacket df11, som du kan ladda hem här. Just det facepacket är lite större och lite ”mer” än alla andra övriga facepacks där ute. Så vill man ha stora spelarbilder, och dessutom ett ljust skin att byta till, så är det nu du har chansen till stor förändring. Notera att profilbilden i mittenbilden INTE är df11, utan scope som jag själv använder mig av.

Här nedan har du ett par screenshots på spelet ingame. Gillar du det så har du hela presentationen, samt nedladdningslänken längst ner i denna artikel.

http://www.fmscout.com/a-df11-light-skin-fm16.html

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top