Challenge

Director Of Football Challenge

Ursprungligen kallades denna utmaning för Joe Kinnear utmaningen, men har nu på senare år döpts om till Director Of Football Challenge inom Football Manager kretsarna. Joe Kinnear var sportchef för Newcastle United när det begav sig, och gjorde ett minsta sagt undermåligt jobb i klubben. Mer behöver vi inte säga.

Hela upplägget med denna utmaning är att du lämnar över allt ansvar till din sportchef, varpå han lämnar dig med att enbart hålla i träningarna och det taktiska arbetet. Din sportchef kommer därefter ta hand om allt annat rörande föreningen, såsom scouting, kontraktsskrivningar, försäljning och inköp av nya spelare etc, och du kan bara finna dig i alla dem beslut som han tar.

Låter det här som en utmaning som du kan sätta tänderna i? Vi anser att det är en av dem mest intressanta och förmodligen den mest enerverande utmaningen som finns att ta sig an!

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top