Challenge

Harchester United – The ”Dream” Continues…

Lynda Block är tillbaka med ett betydande kapitaltillskott för att hjälpa Dragons tillbaka upp genom divisionerna. Kan du ta Harchester tillbaka till toppen?

8 år efter katastrofen på Dragons Lair stadion så är Harchester United tillbaka. Det har varit en tuff resa för drakarna sedan den ödesdigra dagen när de uppnådde sin Premier League dröm och deras stadion, The Dragons Lair, brändes till marken då klubb kaptenen Danny Sullivan hälla bensin runt marken.

Drakarna har kämpat för att återhämta sig från arena katastrofen, till följd av att man fick dela plan med lokala klubbar tills man öppnade Nya Dragons Lair 2010 med en kapacitet på 12000 platser. Men klubben drabbats hårt ekonomiskt och varpå man degraderas hela vägen till Vanarama National League North och fråntogs alla deras tidigare utmärkelser från FA.

Läs hela artikeln och dessutom får tillgång till länken för .fmf-filen via länken nedan. Lycka till!

http://www.fmscout.com/a-harchester-united-fm16-database.html

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top