FM16

5 star rating – Staff & Coaches – Parnaby

Som ni alla vet så är det många pusselbitar som man måste se över för att skapa ett framgångsrikt lag. Det första man tänker på för att lyckas är givetvis en grym taktik. En taktik som ger så många vinster som möjligt. Låter ju sunt. Därefter så vill man kunna finna åt dem bästa spelarna, vare sig det är etablerade spelare som kan bidra i startelvan direkt, eller om det handlar om unga prospekt som ska bära lagets framgång på sina axlar åren som kommer. Men en till pusselbit som är, även den, av yttersta vikt är således utvecklingen av dina befintliga spelare. För att kunna få ut det mesta och bästa av dem du har till ditt förfogande, och därtill minimera tiden mellan nu och fullärda spelare, så är svaret tränare av högsta klass. Vi ska försöka i den här serien hjälpa er på traven i denna snåriga djungel av folk att välja mellan.

Dave Parnaby:
Vår allra första engelsman i denna genomgång. Underbart att komma ifrån den starka italienska massan av fantastiska tränare och ledare. Vanligtvis så brukar vi visa tränare i denna genomgång, personer som på ett eller annat vis bidrar till 5 stjärnor under träningspassen. Men idag så blir det lite annorlunda. Vi ska se över en roll som kanske inte alla prioriterar så högt, men som enligt mig är en av dem allra viktigaste i din ledarstab. Så det är av yttersta vikt att du har rätt person på den här rollen då han har ett direkt inflytande på dina spelares utveckling och också påverka framtida ”newgens” med hans tränartyp och personlighet. Så förutom hans attribut, så är hans personlighet att se över då du inte vill ha en person med dåligt inflytande när det är dags att närma sig nytt ungdomsintag. Vi ska idag se över en mycket duktig ”ansvarig för ungdomsutvecklingen”.

Dave Parnaby är 55 år och innehar kontinental Pro-licens för dagen. Han har varit hela sin karriär hos Middlesbrough, och det är något positivt i mina ögon. Han vill säkert vidare mot större uppdrag. Goda chanser att värva honom billigt. Han har även en ”proffsig” personlighet, något som inte är på minus-sidan direkt.

Han är ansvarig för ungdomsutvecklingen hos Middlesbrough när spelet drar igång, och det är den rollen som du behöver placerar honom som du vill rekrytera in tränaren i din framtida stab. Kvalifikationerna är markerade i grafiken nedan.

Dem sedvanliga attributen för en hjälptränare saknas hos Parnaby i dagsläget. Han är fantastisk med sitt försvarsspel (19), och dessutom är hans beslutsamhet mycket högt (18). Men graden av disciplin (10) och hans förmåga att motivera (10) är så pass undermåligt att han bara kommer upp i 3-3,5 stjärna som tränare. Hans viktigaste uppgift ligger alltså inte så mkt som ledare.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top