Dokumentär

Barça Dreams – Den sanna historien om FC Barcelona

För er som har Viaplay så vill jag passa på att tipsa om en dokumentär som jag tror, oavsett om du gillar Barcelona eller ej, kommer gilla. Så här skriver Barcelona själva som beskrivning av denna dokumentär;

The final result, Barça Dreams, is an emotional journey into the soul of the Club as explained through some of the most important figures in its 115 year history, from founder Joan Gamper through to Leo Messi, and including such legends as Kubala, Cruyff and Ronaldinho, all of whom are essential for understanding how the Club came to develop its own unique playing style, and one which has consistently been the focus of worldwide admiration.

The movie includes appearances by Leo Messi, Andrés Iniesta and Gerard Piqué; former players and coaches in the form of Johan Cruyff, Louis van Gaal, Ronald Koeman, Gary Lineker, Carles Rexach, José Mari Bakero and Éric Abidal; basketball star Pau Gasol; historian Carles Santacana; and journalists Ramon Besa and Graham Hunter, among others.

Här nedan har ni en teaser på lite över 2 minuter.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top