FM16

Evo FM 2016 Skin v1.2.0

Efter att ha spelat med Vitrex16 v2.2 nu ett halvår, och därtill haft scope-packet för alla spelare, så ville jag nu försöka få in Df11 igen i spelet. Men det fungerade inte så bra som jag hade hoppats på med det befintliga skalet, så jag började leta efter ett nytt som skulle uppfylla mina önskemål.

Efter ett par skal och antal kvartar senare så tycker jag att jag fann iallafall något som skulle kunna fungerar och spela med. Det blev till slut Evo FM 2016 som blev det skal som jag laddade hem och provade i spelet, och jag måste säga att jag blev hyfsat nöjd med resultatet. Trots en bred vänsterspalt, så kan jag ändå säga att jag fick med allt jag önskade och ville ha på tex översiktssidan för varje enskild spelare.

Här nedan har ni lite screenshots från skaltillverkaren så ni själva kan se vad som väntar. Ni har nedladdningslänken och hela hans artikel via länken längst ner under bilderna. Hoppas att ni blir lika nöjda som jag blev. Lycka till.

http://www.fmscout.com/a-evo-fm-2016-skin.html

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top