FM16

FM16 Guide: Hur du kan se din arena i 3D

En av dem allra bästa sakerna med Football Manager är när man får styrelsen att bygga en ny stadium eller expandera den befintliga. Jag gissar att jag inte är den enda bland oss som vill kunna ha möjligheten att se arenan under själva byggnationen samt det slutgiltiga resultatet, och jag har äntligen funnit åt ett sätt att se hela arenan under matcherna.

I september förra året så frågade jag Football Managers twitterkonto om ”det finns något sätt för mig att se hela arenan under matcherna?” Dem svarade ”Det går inte. Du kan bara se en liten glimt precis i början av matcherna”. Du har konversationen här nedan på engelska.

MEN…

Jag hittade till slut tricket för att kunna se hela sin arena, och således också kunna ta screenshots eller använda grafiken i dina Youttubeklipp mm. Det skulle visa sig vara väldigt enkelt. Svaret jag fick på min twitterfråga var delvis rätt. Man kan bara se en liten glimt av arenan inledningsvis på matcherna. Men vi ska koncentrera oss på tiden runt halvtid istället.

När första halvlek är slut så gör du som du brukar, har samtal med gruppen och gör eventuella justeringar i din taktik. När du sen klickar på starta andra halvlek, så kommer du att se en snabb överblick av din arena från ovan. Se till att du har ”regissör” inställt för kameravisningen under inställningarna.

Vänta tills andra halvlek startar för att direkt klicka på pause-knappen. Därefter så spolar du tillbaka kameran tills det att du når tiden precis innan avsparken för andra halvlek. Nu kommer ”regissören” att ge dig en liten slide-show baserade på olika kameravinklar med vyn ovanifrån inkluderat.

Detta kan du givetvis också göra med redan spelade matcher. DU går bara in i spelschemat, väljer en match och väljer ”se höjdpunker-mål”, pausar och drar kameran till stunden precis innan avsparken för andra halvlek.


Camp Nou, Barcelona


Telia Parken, Copenhagen


Pittodrie Stadium, Aberdeen

Denna text är fritt översatt från vår vän Keysi Rensies guide i ämnet. Du har hela orginalartikeln här https://mrkeysirensie.wordpress.com/2016/06/09/fm16-guide-how-to-see-your-stadium-in-3d/

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top