FM17

Släppdatum för Football Manager 2017

Sports Interactives (SI) taleman, Miles Jacobson, meddelade under dagen att man kommer släppa Football Manager 2017 den 4 november i år. Han skrev på twitter tidigare under dagen att han skulle komma med lite information om spelet senare samma dag, och det gjorde han. Vi kan alltså vänta oss att spelet släpps på PC, Mac, Linux tablet och smartphone och kommer komma med en rad nya inlägg och uppgraderingar.

En till strålande nyhet som SI har släppt i samband med gårdagen var den rabatt som man som trogen FM-Fan kan erhålla när man köper FM17 via steam. För varje Football Manager som man köpt via steam med start av FM13 så bjuder SI på 5% rabatt. Det ger dig som mest 20% rabatt om du köpt 13-16 via steam.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top