FM16

A Week in the life of a Football Manager

Idag vill jag presentera en person som många av er redan vet vem det är, ett par som inte vet alls, och sen har vi gråzonen däremellan. Oavsett hur just din situation ser ut, så vill jag presentera dagens huvudperson som Paul.

Paul är en FM-spelare, såklart. En person till viss del oerhört lik mig själv faktiskt. Precis som jag, som driver en blogg om FM för att delge mina tankar och idéer, så var det Paul som drog igång fmcentral.com en gång i tiden. Har ni inte varit inne på den bloggen, så har ni missat något. Han har många FM-år under sitt bälte och han är en oerhört omtyckt person i communityn. 2014 lämnade han över stafettpinnen för fmcentral till dom som driver upplägget idag, och startade igång det twitterkonto som ni finner längre ner i denna artikel. Han blev ”The Northman” med hela FM-communityn. Det som gör att jag väljer att publicera denna artikel om Paul, förutom att han är en stor inspirationskälla och god vän, är att han även är fotbollstränare i verkliga livet. Precis som jag alltså. En kombination som jag anser är oerhört intressant. Han tränar Bjerkreim i Norge, division 6. Vill ni läsa in er på det projektet så har ni en del mysiga timmar framför er.

Här nedan i klippet har ni en liten v-log som Paul har gjort om just hans kombination tränare/FM-spelare. Hoppas att du finner detta YT-klipp lika underhållande och roligt som jag gör. ”A Week in the life of a Football Manager”.

Vet du inte vem Paul är, och vill veta lite mer om denna inspirerande person, så har du en liten presentation av honom via hans YT-kanal. Du får även hans twitterkonto, länken till hans YT-kanal och länken till fmcentrals sida på Facebook.

Twitter: https://twitter.com/TN_TheNorthman
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCu31SvaD9VhK3FRGNnMJJLw
Facebook: https://www.facebook.com/groups/FMCentral/

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top