FM17

Vi tittar närmare på FM17 med FMInside

Våra vänner på FMInside har gjort en första genomgång av den film som Sports Interactive visade här om dagen. Vi har givetvis översatt den till er så att ni har den på svenska istället för engelska. Vill ni läsa den på engelska så har ni den här.

En dag efter att releasen av den teaser som Sports Interactive (SI) släppte för Football Manager 2017, så tittar vi närmare på vad SI har visat upp i den filmen. Vi har kollat på det klippet som släpptes igår om och om igen, och har nu tagit fram ett par screenshots med några nya och coola nyheter, och dessutom så har vi även tagit fram ett par bilder på den nya matchmotorn. Så låt oss ta en titt…

1. Starta spelet
Grafiken för starten av spelet har ändrats. Bilden nedan visar oss att vi nu behöver välja klubb innan man ens har laddat databasen.

2. Bekräftat: Chefen för dataanalysen
På den här bilden så ser vi en ny ledarroll, chefen för dataanalysen. Eftersom han är just chef för enheten, så lutar det även åt att man kan anställa ”vanlig” personal som även dom gör analyser. Vad chefens roll består av är fortfarande oklart i skrivande stund.

3. Ny lagrapport
Rapporten för ditt lag har uppdaterats ordentligt. För FM17 har den gjorts mer grafisk, till skillnad mot innan där den var mer en lista av spelare.

4. Inkorgens lagrapport
Lagrapporten som dina scouter ger dig inför matcherna är mer grafiska denna spelversion, och kan ses direkt från inkorgen. På det viset så blir det ännu lättare att förbereda ditt lag för nästkommande match.

5. Press Officer
Ännu en ny roll i din personal, Press Officer.

6. Inkorgen: Rapport under försäsongen
Inför varje ny säsong så kommer du att få en sammanställning under försäsongen i din inkorg.

7. Inkorgen: Match analysen
Efter en match så kommer du att få en matchanalys för matcher från din chef för dataanalysen.

8. Inkorgen: Ekonomirapporten
Ännu ett nytt inslag, utökad ekonomirapport i din inkorg.

9. Inkorgen: Fitness rapporten
Uppdateringar har gjorts på rapporten som avser hälsan för dina spelare.

10. Inkorgen: Uppdateringen för ditt ungdomslag
Du kommer inte bara att få en matchanalys, utan också en full lagrapport. Här kan du se dina spelares prestationer samt ligatabellen.

Matchmotorn
Som vanligt så har SI uppdaterat matchmotorn och alla grafik som tillkommer densamma. Om du har sett videon som SI har släppt så ser vi att spelarna vinkar åt publiken när dom går in på plan. I dem andra bilderna som visades för matchmotorn så ser vi att ljuset har blivit mer realistiskt och uppdaterat och fler andra grafiska element har förbättrats för stadion, plan och spelarna.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top