Football Manager

Longest single game of Football Manager

FM10 fantasten Darren Bland tas in i Guinness World Records Gamer’s Edition med sin ”längsta save med Football Manager”.

Tidigt 2013 så startar han igång sin karriär, Liverpool-supportern Darren Bland, aka ”Wulfhammer”, och spelade samma savefil med Football Manager 2010 på sin PC över 154 säsonger, för att avsluta sitt spelade i december 2014 då han lyckades med bedriften att spilla vätska på sina dator. Förvånansvärt så ledde Darren samma lag genom hela sin karriär, och laget var Fiorentina. Han vann ligan 151 gånger och såg till att nå statusen ”legendarisk”. När han nådde slutet på sin sparfil så var han framme vid 2163 och det hade mostvarat 173 dagar, 16 timmar och 51 minuter IRL.

Även fast karaktären i spelet som man skapar ökar sin ålder i spelet, så stannar det av vid 99 års ålder. Men, om man fortsätter att räkna vidare på hans ”riktiga” ålder på sin coachavatar, så skulle han ha varit minst 185 år gammal.

Ni kan läsa hela artikeln (på engelska då) via länken här nedan. Vi lyfter på hatten och ger honom en varm applåd av beundran.

http://www.guinnessworldrecords.com/world-records/397246-longest-single-game-of-football-manager

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top