FMSideline

En smula inaktiv

Som ni har märkt under dem senaste dagarna så har jag varit en smula inaktiv på både twitter, bloggen och på Facebook. Orsaken har varit, och är fortfarande till viss del, att jag har bytt arbete och arbetsplast och behöver ge både tid och kraft till min nya arbetsgivare, men även ladda en del batterier när man kommer hem efter en hård dag på kontoret.

Sen ska man väl även lägga till i ekvationen att vi står inför ett nytt spelsläpp, och det i sin tur brukar ju ge lite andrum i form av lite paus i det dagliga arbetet. Man känner lite att man har gett sitt allt med FM16 och vill nu ta chansen att boosta upp och lägga all sin nya kraft på FM17 istället. Men för att ge det korta svaret, så är allt i sin ordning, bara att jag drar ut lite på det mellan varje publicering.

Som om detta nu inte var nog, så kommer jag att dra till Italien på uppdrag, nej jag ska inte scouta några nya spelare, med min ny arbetsgivare. En resa som vara till och med söndag, men kommer även påverka måndagen så pass att jag även vill räkna in den dagen som inte möjlig blogg-dag.

Så vi ses helt enkelt på tisdag igen. Då ska jag försöka ha något kul att läsa igen. Tills dess, Arrivederci!!

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top