FM17

Chapecoense blev legender!

Om du inte redan har sett det, så har Sports Interactive i deras senaste uppdatering för Football Manager 2017 ändrat statusen för samtliga spelare i det brasilianska laget Chapecoense till Legender. För ni minns väl den tragiska flygolyckan som näst intill utplånade hela laget den 29 november i år.

Aftonbladet skrev:
Det brasilianska fotbollslaget Chapecoense Real skulle spela sitt livs match. Men på väg till den colombianska staden Medellin – för ett möte med Atlético Nacional i finalen av Copa Sudamerica – försvann flygplanet plötsligt från radarn. Och polisen har bekräftat att 75 människor, av de 81 personerna ombord, har mist livet. Övriga sex personer vårdas på sjukhus.
”Nacional känner djup sorg och ger all vår sympati till Chapecoense Real efter den inträffade olyckan”, skrev Atlético Nacional på Twitter tidigare under tisdagen. Bland de döda rapporteras 19 av 22 spelare ur matchtruppen och därtill flera ledare och klubbrepresentanter tillhöra Chapecoense Real. Bland de som överlevt olyckan finns trion Alan Ruschel, 27, Jackson Follman, 24 och Neto, 31 tillsammans med en journalist och två ur flygpersonalen.

Stor respekt för denna gest. #FM17

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top