FMSideline

Gott Nytt År 2017

Vi vill härmed passa på att önska alla gamla som nya läsare och besökare av min blogg ett Gott nytt år och en grym fortsättning på det nya året när klockan tickar över till 2017. Jag kommer att tillbringa helgen med nära och kära där samtal, mat och må-bra-känsla står högt i kurs. Jag kommer att tänka på var och en av er när vi sen skålar in det nya året med skumpa på sedvanligt vis.

Jag hoppas att ni hänger med mig och mina tankar och texter även under nästa år, precis som ni gjort fram tills idag. Det är ni som gör att jag vill fortsätta skriva och berätta min historia om mina erfarenheter med och kring Football Manager. Jag kan nog säga att jag är snudd på förälskad i spelet, och kommer nog att vara så ända tills SI bestämmer sig för att sluta tillverka spelet.

Jag hade en inledande tanka på att hålla detta kort och formellt. Men som ni ser så har jag redan hunnit tre stycken på något som egentligen bara skulle vara ”Gott Nytt År”. Jag vet att den nordiska FM communityn inte är stor, och jag har alltid haft en tanke på att försöka hålla ihop så gott det går. Alla vill inte blogga. Alla vill inte göra Youtube-klipp. Men försök att vara en del av helheten och känn att ni bidrar till att bredda kunskapen bland alla andra som gillar spelet lika mycket som vi gör, istället för att vara ensam och tycka att det är motigt ibland.

Från mig, till er… GOTT NYTT ÅR!!!

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top