FM17

Scoutrapport: Ben Woodburn

Tidigare i år så tränade Ben med Liverpools U16 lag. Nu, ett halvår senare så har han inte bara fått chansen att träna med a-truppen, han har också gjort mål för Liverpool seniortrupp i matchen mot Fleetwood Town och i och med det fått hela världens ögon på sig. Jurgen Klopp erkänner att det sjungs sånger för ynglingen. Att han fått chansen av Klopp att träna med a-laget under försäsongen

Tidigare i år så tränade Ben med Liverpools U16 lag. Nu, ett halvår senare så har han inte bara fått chansen att träna med a-truppen, han har också gjort mål för Liverpool seniortrupp i matchen mot Fleetwood Town och i och med det fått hela världens ögon på sig. Jurgen Klopp erkänner att det sjungs sånger för ynglingen. Att han fått chansen av Klopp att träna med a-laget under försäsongen visar att Liverpool tar sina ungdomar på allvar och om du är bra nog, så kommer möjligheten till slut att dyka upp.

Hans ungdomstränare, Des Maher, som coachat honom senaste två åren säger ”Han gjorde sin debut i U18 laget redan som 15 åring och gjorde extremt bra ifrån sig, och verkar inte trappa ner på utveckligen”. U18 tränaren Neil Critchley hade inget val än att ta ut honom i laget, trots att han var så pass mycket yngre. ”Han gjorde massor med mål och skapade otalt med chanser åt sina medspelare”.

En fantastisk produkt från en fantastisk förening. Som ni ser i grafiken så har han stor potential att lyckas mycket väl på FM17. Ben är namnet som du bör lägga på minnet, och hålla ett öga på i verkliga livet. Han kommer att ansluta sig till det engelska landslaget, precis som i spelet.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top