FM17

Scoutrapport: Jorge Meré

Information:
En landslagsman står på tur att granskas under vår lupp. Det är U21-backen Jorge Meré som är vår man för dagen. 19-åringen spelare idag för Gijon i spanska högstaligan och har representerat det spanska landslaget från U15 ända upp till U21 laget där han spelar nu. Mittbacken började sin karriär i Oviedo, men anlände till Gijons ungdomslag 2010. Framgången blev total. Nu, har han spelat i 25 matcher under säsongen 2015/16 och gjort det mycket bra. Han kommer bli ett namn att lägga på minnet. Vill man se honom som en ren investering, så bör man snabba på. För värdet kommer att stiga med framgångarna.

Styrkan sitter främst i dem klassiska mittbacksattributen. Markering, tackling och huvudspelet är alla väl utvecklade redan. Till det är han stark och uthållig som få. Alla dessa attribut kommer med all sannolikhet utvecklas genom åren som kommer. Positionsspelet och tekniken likaså gissningsvis.

Hans svagheter i dagsläget är orutinen så klart, men det kommer med åren. Men också spelet utan boll, aggressiviteten och beslutsamheten är på tok för svagt och behövs tränas upp för att bli en världsback. Han oförmåga att hoppa högt gör honom till en svag länk på dem defensiva fasta situationerna.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top