Scoutrapport

Vi bygger om lite på fmsideline.se

Efter mycket om och men, så valde jag att INTE lägga bloggen på is, utan istället valde att köra vidare i samma anda som tidigare. Enda skillnaden är att det inte skrivs en artikel varannan dag, som innan, utan kanske ett par i veckan istället. Det beror helt på hur min tid ser ut att kunna sätta mig ner och formulera ihop något vettigt att visa upp.

Men det sagt, så vill jag flagga till på att vi har gjort om lite här på fmsideline.se, och för dagen är det scoutrapporterna som fått en lite överskådligare sida att titta på än innan. Förut fick man ju klicka på taggen ”scoutrapporter” för att komma till den delen på bloggen. Nu har jag lagt länken uppe i menyn istället under just ”scoutrapporter” och fliken ”spelardatabasen”.

Jag hoppas att det ska bli bättre för er när ni söker en position, spelare eller varför inte prisnivå. Jag vill tro att detta är en bättre lösning för samma sak som tidigare. Ni hittar länken här om det är så att ni vill kika in där redan nu.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top