FM17

Höj upplevelsen markant på FM17

Man kan ha det bra, och man kan ha det BRA. Om du frågar mig, så skiljer sig upplevelsen oerhört mycket när man spelar spelet beroende på ett flertal faktorer i spelet. Då tänker jag inte nämnvärt på taktik och lagval, vilket i och för sig höjer det mer än en smula. Nej jag tänker i det här fallet på all grafik som man kan tillföra spelet för att höja känslan för tiden framför skärmen. Du kan alltså

Man kan ha det bra, och man kan ha det BRA. Om du frågar mig, så skiljer sig upplevelsen oerhört mycket när man spelar spelet beroende på ett flertal faktorer i spelet. Då tänker jag inte nämnvärt på taktik och lagval, vilket i och för sig höjer det mer än en smula. Nej jag tänker i det här fallet på all grafik som man kan tillföra spelet för att höja känslan för tiden framför skärmen. Du kan alltså själv välja att addera grafik till ditt spel och på så sätt komma närmare sporten.

Det mest uppenbara är givetvis att lägga till alla lags loggor och ansikten (facepacks) så man faktiskt ser Chelseas klubbmärke för Chelsea, och Barcelonas för just Barcelona. Dessa två är MÅSTEN i min bok om jag ska spela spelet på det sättet som stimulerar mig på rätt sätt. Jag kan verkligen inte spela Football Manager med grafik som du ser här nedan. Everton har sin logga korrekt, men det har inte Tottenham. Känns inte fullt så verkligt med default loggorna. Fula, omoderna och intetsägande.

Sen säger jag inget om att folk väljer att spela utan tillagd grafik. Det gör folk som dom vill själva.

Underlaget:
Det jag istället vill fokusera på i den här korta artikeln är grafiken för hur man ser på underlaget när man spelar Football Manager. Vare sig det är grus, gräs, fuktigt eller torrt underlag, så vill man ju att det ska efterlikna originalet så mycket som möjligt. Visst, man kan se att det är ett gräsunderlag som matcherna spelas på utan att lägga till något i spelet. Men om du kikar på bilderna här nedan, så får du nog hålla med om att det ser än lite mer verklighetstroget ut än innan.

Man kan skönja oregelbundenheten i gräset. Man kan urskilja mer fukt mot mindre på olika platser på plan, och man kan nästan se ojämnheterna i klippningen. Läckert enligt mig. Nästan så att man kommer spela ännu mer (om det nu ens är möjligt) nu när man installera detta på burken.

Vi ni precis som jag vill, höja upplevelsen så mycket det bara går när du spelar Football Manager 2017, så tycker jag nog att du ska överväga att ta hem denna fil och installera på FM17 redan idag. Du hittar filen och ännu mer information hos fmscout.com – http://www.fmscout.com/a-fez-enhanced-turf-textures-fm17.html

Lycka till!

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top