FM17

Kanadensisk fanatiker reser 4800 km för att se sitt favoritlag från FM, Ayr United, live

Så har det skett ännu en gång. En Football Manager spelare har besökt sitt favoritlag i verkligheten. Quill Glaude, aka Quill18, som har över 400.000 prenumeranter på Youtube, tog beslutet att

Så har det skett ännu en gång. En Football Manager spelare har besökt sitt favoritlag i verkligheten. Quill Glaude, aka Quill18, som har över 400.000 prenumeranter på Youtube, tog beslutet att besöka Somerset Park för att se laget i sitt hjärta. En FM-spelare som gjorde slag i saken och förverkligade sin dröm efter att ha rest 4800 km för att se sina virtuella hjältar LIVE.

Kanadensaren Quill Glaude lade datorn åt sidan för ”the real thing” när han dök upp på Somerset Park för att se Ayr United på plats, rapporterar Daily Record. Hans klipp på youtube har gett 36-åringen stjänstatus i Europa där flera hundra tusen följer hans klipp minutiöst.

Quill, som är från Sudbury i Ontario, USA, säger att han spelar oerhört mycket strategispel online och att det har artat sig till en ansenlig community runt det. Under European Championships förra året så tipsades han att prova på Football Manager. Han valde att ge det en chans såklart, och laget blev Ayr United då han hade en naturlig koppling till staden genom sin fru.

”Jag måste erkänna att mina fotbollskunskaper var näst intill noll när jag startade för sex år sen. Hardcore fansen till sporten ser nog min ”approach” en aning udda, men jag lär mig hela tiden.”

När han var i staden på en liten semester, så ordnade han en lite ”fan meet” där han fick träffa sina följare från staden på puben Ayrshire och Galloway omedelbart efter matchen. Lagets kommersiella chef, Graeme Miller menar att Quills engagemang överraskade dem fullkomligt när han dök upp i butiken och ville köpa allt han såg!

Ni kan givetvis läsa hela artikeln via länken här nedan. Texten är på engelska.

http://www.dailyrecord.co.uk/news/local-news/canadian-football-manager-fanatic-flies-9601484

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top