FM17

Uppdatera din grafik med nya bilder

Söndagar brukar vara en stående för mig att få sitta ner en stund och kika på fotboll på tvn och dessutom spela lite FM för att runda av veckan med. Men har du, precis som många av oss andra, tröttnat på att, oavsett vilket lag man leder, så ser grafiken för staden och arenan likadant ut när man klickar in sig på lagprofilen. Defaultbilder som inte gör varken laget eller staden rätta. Som ni ser i grafiken nedan så har jag markerat dem två bilderna som jag menar. Här behövs det en ordentlig uppryckning för att få till det lilla extra när man kikar in på profilsidan för samtliga lag. Använder du dig av skalet Vitrex dessutom så kan vi idag flagga för ett tillägg som kommer höja upplevelsen ännu lite mer. Tillägget består av bilder från städerna du leder ditt lag i, samt bilder från arenan i olika vinklar, beroende på vilket lag du ansvarar för. Nu kan man se vart laget är beläget i världen, hur arenan ser ut och dessutom så får man en liten bild av staden. Kan inte bli bättre.

För att ni ska få en liten försmak av vad som komma skall, så har jag sammanställt ett par bilder här nedan som ni kan kika på och börja njuta av. Har ni inte Vitrex installerat, så vill jag på det starkaste rekommendera det skalet. När du är i farten att ladda ner filer, så kan du då lika gärna ta hem detta tillägg. Underbart och fantastiska bilder att avnjuta när man spelar sina sparfiler med diverse lag runt om i världen.

Givetvis är det fmscout.com som står som värd för detta underbara initiativ. Det är gjort av Flut i samråd och samklang med ett stort antal Football Manager spelare. Som ni kommer märka så har även Emil Debski ett finger med i spelet. Hela artikeln och länken för att ladda ner grafiken hittar du här >> http://www.fmscout.com/a-vitrex-city-pictures-adapted-from-flut.html

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top