Databas

Football Manager 2017 League Updates

Har du tröttnat på dem vanliga ligorna? Slutar det alltid med att du hamnar i den tyska, spanska, engelska eller italienska ligan för att inget annat lockar? Då kanske vi kan presentera ett alternativ till din FM-tristess. Våra vänner på FMScout.com har som dem flesta vet mängder med kompletteringar för ditt Football Manager. Det är allt från facepacks och lagemblem till grafik för hur gräset ser ut i spelet och korrekta lagnamn. Man hittar det mest där om man vill komplettera sitt spel så att det känns ännu mer på riktigt.

Men här finns även möjlighet att ladda hem uppdateringar för ditt spel som INTE fanns med när du köpte spelet. Uppdateringar som kompletterar, i det här fallet, ligor och divisioner för ett stort antal länder som vi vanliga användare har tagit fram för att ge oss andra ett roligare inslag till spelet än innan. Här kan man välja att spela i länder såsom Färöarna, Montenegro, Nord Korea, Peru, Kyrgyzstan och många fler. Vem skulle inte vilja ta upp ett lag ut bottenträsket i Gibraltar, eller varför inte börja sin karriär i Englands absoluta bottenskikt?

Vad du än är på jakt efter, och vad som än triggar ditt förlorade intresse för Football Manager igen, så hittar du det förmodligen här. Det finns något för alla, och jag vet att du kommer bli sugen på att ta hem någon fil och prova vingarna i. Ni har alla länkar och mer information att tillgå via länken här nedan. Den går direkt in till den samling av filer för denna artikel. Lycka till och hoppas att detta blir så bra som du hoppas på.

http://www.fmscout.com/c-fm17-leagues.html

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top