FM17

The Tempo Skin för FM17

Det var ett tag sen vi tipsade om ett skin som vi anser är värt att kika närmare på. Förmodligen är det av den anledningen att vi inte funnit något som tilltalat vårt kräsna öga, förrän nu då. Det är vår gode vän Keysi Rensie från http://www.thehighertempopress.com som har tagit fram ett skin som verkligen ser grymt ut på alla sätt

Det var ett tag sen vi tipsade om ett skin som vi anser är värt att kika närmare på. Förmodligen är det av den anledningen att vi inte funnit något som tilltalat vårt kräsna öga, förrän nu då. Det är vår gode vän Keysi Rensie från http://www.thehighertempopress.com som har tagit fram ett skin som verkligen ser grymt ut på alla sätt och vis. Stilrena färger, smakfullt utformat och ett lite nytänkande när det gäller skal överlag.

Som ni ser i grafiken här nedan så blir man väldigt sugen på att ta hem det här skinnet och ser hur det ser ut för just sin egen save. Jag inkluderat. Har spelat med det en stund nu och jag måste säga att jag inställer mig i ledet för dem som vill tacka Keysi för engagemanget och tiden han lagt ner i detta.

Keysi hade spelat med ett default skin under hela FM16 tiden, förutom dem sista 2-3 månaderna i och med att han ville ”hotta upp” sin long-term save i Danmark. När så FM17 släpptes så ville han prova sina egna vingar vad gäller att skapa ett egen skin, och startpunkten blev CFMs skin som heter ”Pikawa”. Han gillade en hel del saker med det skinnet, men ogillade andra, så han började att justera och finslipa dem aspekter som han ville förbättra. En av dem var att ge möjligheten till oss användare att kunna nyttja df11´s facepack på bästa sätt, men även kunna spela spelet utan att ha laddat hem dem största ansiktsbilderna.

Han har också förstorat bilderna för spelarna under ”veckans lag” så att man kan se kitsen lite bättre, lagt till en ”instant result” knapp samt en förbättrad visning av ligatabellen. Nu kan man se totaltaballen i vit text, hemmastatistiken i grönt samt bortafacit i orange. Allt för att förbättra och förvina upplevelsen för dig och mig som användare.

För er som är sugna att själva prova detta så har ni länken till sidan och länken att ladda hem det här nedan.
http://www.thehighertempopress.com/2016/11/fm17-tempo-skin/

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top