Dokumentär

”They must spit blood”

Antonio Conte har precis säkrat guldet med sitt Chelsea för säsongen 2016/17. Hans framgångar har inte gått någon obemärkt förbi. En hel värld vet vem denna demontränare är, från dem allra yngsta knattarna till dem äldsta seniorerna. Han har gjort sitt ett namn genom sitt enträgna sätt att leda lagen

Antonio Conte har precis säkrat guldet med sitt Chelsea för säsongen 2016/17. Hans framgångar har inte gått någon obemärkt förbi. En hel värld vet vem denna demontränare är, från dem allra yngsta knattarna till dem äldsta seniorerna. Han har gjort sitt ett namn genom sitt enträgna sätt att leda lagen han styr över.

Efter en framgångsrik karriär som spelare, så valde Conte att ta upp tränarkarriären direkt efter. Hans första sejour blev i Arezzo i Italien 2006. Som det nämns i dokumentären så vill Conte inte ta ett Serie A lag direkt, utan på egna ben arbeta sig upp genom systemet och bli så bra som det bara går. Från Arezzo blev det Bari, Atalanta, Siena, Juventus och således Chelsea som nuvarande arbetsgivare. En framgångsresa med mycket unika inslag.

I denna dokumentär så får vi en ännu bättre inblick i hur han är som person, tränare och ledare. Detta handlar inte om Chelsea som lag, utan om Antonio Conte som strateg, geni och ledare.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top