50 utgående kontrakt du bör se över

Jag har fått nöjet att på publicera en av mina nära FM-vänners alster på bloggen, och dessutom översatt den till er. Det är vännerna på fminside.net som har gett mig chansen att dela med mig av en av deras artiklar. Så håll till godo.

Vi kan alla hålla med om att det är mycket tillfredsställande att lägga åtskilliga 100 miljoner på en ”wonderkid” som vi själva har hittat. Men att kunna knyta upp en fantastisk spelare på ett utgående kontrakt är minst, om inte mer, förnöjsamt i själen. Är det så att du spelar med en extremt tight budget, så är det av yttersta vikt att man ser över alla dom utgående kontrakt som florerar i spelet, oavsett om det är en spelare som ”är ointresserad” eller ej. Kikar man på Football Manager 2018 databasen, så innehåller den över 10.000 spelare vars kontrakt går ut efter den inledande säsongen. Vi har därför skapat upp en angenäm lista över dem 50 mest intressanta spelarna som vi vill att du håller ett öga på.

Vi vill givetvis påminna om att dem här spelarna som ni finner på listan nedan, vars kontrakt har ett slutdatum efter första året i databasen, behöver nödvändigtvis inte betyda att dom lämnar sin aktuella klubb efter årets slut. Några kommer skriva på ett nytt kontrakt med sin nuvarande arbetsgivare och några kommer att bli sålda etc. Men om du har lite tur så kommer du få chansen att inleda samtal om en eventuell övergång till just din klubb i januari 2018 (in-game). Notera också att engelska klubbar kommer inte falla in under det nyss beskrivna. Här kommer du att behöva vänta till säsongen är slut innan du kan blanda dig in i samtalen. Men om du coachar ett lag i tex den tyska, italienska eller den spanska ligan, då har du att göra när 2017 blir 2018.

Noterbart så har vi spelare som inte lyckades hamna på listan, men som vi ändå vill flagga lite extra för, och det är Gianluigi Buffon (Juventus), Andrea Barzagli (Juventus), Zlatan Ibrahimovic (Man. United), Xavi (Al-Sadd), Artiz Aduriz (Athletic), Iker Cassilas (FC Porto) och Thiago Motta (PSG).
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.