CFM Skin 2018 BETA

Brukar ta ett par månader innan jag hittar rätt när det gäller det skal som passar mig bäst när det gäller Football Manager. Man laddar hem en handfull och testar sig fram för att se vilket som ger bäst resultat vad gäller information och layout. Vitrex har ju varit en favorit under både FM17 och FM16. Men som jag förstår det så har skaparen inte tagit fram något ultimat ännu, om ens alls. Men tills dess så vill jag passa på att tipsa om ett nytt skal som än så länge ligger BETA stadiet. Det är CFM Skin 2018, tillverkad av pikawa och som finns att ladda ner på fmscouts hemsida.

Bäst hittills, och jag har redan tagit hem det och installerat. Det borde du också göra om du frågar mig. Lycka till.

Hela artikeln och nedladdningslänken här >> https://www.fmscout.com/c-fm18-skins.html?id=4694

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.