Old Firm Invades England!

En av mina önskningar för #FM18 är att göra mer editorjusteringar och presentera dem för er. Det var en av dom punkterna som jag hade med i en tidigare artikel om framtiden är på bloggen. Som en liten inledande sådan så vill jag visa er en databas som drjonze gjort för fmscouts räkning. Han har flyttat över Celtic och Rangers till Premier League, för att se om dom håller måttet eller inte vad gäller engelsk fotboll. Har det gått lite stå i ert spel, så kanske detta kan vara något att ladda hem och testa. Vi ska göra det och presentera resultatet lite senare i månaden.

Celtic och Rangers har invaderat Premier League. Watford och Burnley har bytt plats och hamnat i skotska Premiership.

Finanserna:
Celtic och Rangers har fått en rejäl boost vad gäller intäckter från sponsorer och TV rättigheter. Dom har också ökat upp biljett priserna. Celtic har en transferbudget på $25,000,000 och Rangers på $18,000,000. Båda har också gott om utrymme vad gäller lönerna. Pengarna i kassan har också justerats. Båda lagen har fått summor i paritet med lag i mitten skiktet av tabellen.

Nationella cuper:
Både Celtic och Rangers kommer att spela i FA Cupen och EFL Cupen (Carabao cup) varje år. Har du laddat den skotska ligan, kommer dom också spela i skotska ligacupen, men bara första året. Från säsong 2 och framåt kommer dem bara att delta i dem två engelska cuperna.

Europa/Champions League och European Qualification:
Celtic och Rangers har fått sina kontinentala kvalifikationer satta till England, vilket gör att dom kommer att delta i dem turneringarna om dom kvalar in givetvis.

-Celtics plats i CL går till Aberdeen.
– Aberdeens plats i EURO League går till St Johnstone.
-Rangers plats i EURO League går till Hearts.
-St Johnstones plats i EURO League går till Patrick Thistle.

Du laddar ner filen och hittar orginalartikeln via länken >> https://www.fmscout.com/a-old-firm-invades-england-fm18.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.