Skriv för oss

Ett av FMSidelines stora mål med bloggen är att kunna ge er läsare intressant och relevant information i form av artiklar, notiser och genomgångar, så att er kunskap om spelet och dess olika segment förbättras, fördjupas och breddas ännu mer.

Vad kan just du göra?
Kontakta oss med en kort presentation av dig själv, vad för område inom FM som du är mest kunnig i och även beskriv i korthet på vilket sätt du kan bidra till våra läsare. Har du skrivit texter förut så skulle vi uppskatta om du kunde lägga med URL till ett par stycken som du är mest nöjd med.

Eftersom alla är intresserade av olika områden inom spelet, så vill vi veta just dina kunskaper. Vi vill att du nämner minst 2 områden som du har djupare kunskap i, tex ekonomi, taktik, ungdomsutveckling etc. som du helst delger våra läsare.

Hur ofta och hur mycket måste jag skriva?:
Givetvis så är det helt upp till dig. Ett gästspel är suveränt, men ett längre samarbete, tex i form av en serie artiklar, är än mer uppskattat. Din artikel behöver givetvis inte vara speciellt lång, även fast vi uppmuntrar till det. Vad som är viktigare är innehållet. Det kan vara hämtat från ditt eget spelande, taktiska tankar eller något annat som breddar läsarnas kunskaper. Det viktigaste är du som skribent brinner för ämnet du skriver om och vet vad du vill förmedla till den stora massan.

När vi har kommit så långt att du fått chansen att få skriva för oss, så får du också således ett eget inlogg så att läsarna inte missar vem det är som är författaren för just dina alser.

LÅTER DET HÄR SOM NÅGON SOM LOCKAR?
Ja du tycker jag inte att du ska vänta längre. Ta ett par minuter och knopa ihop ett mail och skicka till oss så hoppas vi på ett framgångsrikt samarbete under hela spelversionen 2018.

info[@]fmsideline.se är adressen.

Lycka till!

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

To Top